Profiteer van onze expertise

Op zoek naar experts of technici voor korte of lange termijn? Bij Solid Engineering & Construction kan je terecht voor expertise en consultancy in de (petro)chemie, raffinage, metaalverwerking, machine- en werktuigbouw, farmacie, energie, automatisering, bouw en facility.

Doe een beroep op ons voor experts op alle niveaus.  Onze consultants en technici ondersteunen je bedrijf  bij elk opdracht. Wij hebben de ervaring en de juiste mensen in huis om het project tot een goed einde te brengen.

Optimaal getrainde medewerkers

Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze technici direct inzetbaar zijn. Daarom investeren we continu in individuele trainingen, loopbaanadvies en on-the-job begeleiding. Zo blijven onze technische experts up-to-date en kunnen ze moeiteloos in het project stappen.

Nauwe opvolging

Je kan steeds bij ons terecht voor een consultant voor korte of lange opdrachten. Toch streven we naar een lange termijnsamenwerking, zowel met jouw bedrijf als met onze consultants. We vinden nauw en persoonlijk contact essentieel, want alleen zo kunnen we maximaal inspelen op de behoeften binnen jouw bedrijf.  Je krijgt dus onmiddellijk de juiste persoon toegewezen om de opdracht uit te voeren.

Ook tijdens de opdracht volgen we onze technisch consultant van dichtbij op.  Zo kunnen we snel en makkelijk bijsturen in functie van het project.

Jouw ideale partner in industrie, constructie en office

Solid heeft een jarenlange ervaring als vaste sourcingpartner voor grote bedrijven.  Onze opdrachtgevers doen een beroep op onze ervaring voor projectondersteuning, outsourcing en werving & selectie.

Vraag het ons

Wil je beroep doen op één van onze technici of consultants of wil je meer informatie over onze diensten?  Neem dan vrijblijvend contact op met Solid Engineering & Construction.