Bezoek Solid België

Solid groeit! Wij stellen jullie graag voor aan onze nieuwe collega's, Simone en Agar.

Het Solid – team breidt uit

solid-talent-agar_en_simone_met_logo_2Agar Daelemans en Simone Van den Hurk komen het Solid-team versterken. Agar zal het salesteam strategisch ondersteunen als commercieel directeur. Met een stevige ervaring bij verschillende industriële multinationals, o.a. in de projectbusiness, beschikt hij over het nodige talent en ervaring om onze Solide marktpositie te verstevigen.

Simone neemt de taak van sales & officesupport op zich. Zij gaat samen met Dieter het kantoor in Nederland verder uitbouwen. Simone heeft gezien haar ervaring als technisch inkoper een goed inzicht in onze sector en is bijgevolg de ideale persoon om ons Nederlands kantoor verder te laten groeien.

Wij wensen onze nieuwe collega’s veel succes! Samen gaan we onze klanten en consultants de gekende Solid Service blijven leveren. – To the point, no nonense en op maat –

Blijf op de hoogte

Ben je helemaal door deze blog geracet? Kijk je nu al uit naar het vervolg? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief voor extra blogs, informatie en behind-the-scenes te verhalen.

Contacteer ons