Solid consultant Robby ontwerpt samen met 3 collega’s, Harry, Jan en Eric, een afsluiter die de verspreiding van schadelijke stoffen vermindert en zo bedrijven helpt om de...

Solid consultant ontwerpt cruciaal onderdeel voor pompen en compressoren.

Solid-talent-consultant-compressoren

 

Solid consultant Robby ontwerpt samen met 3 collega’s, Harry, Jan en Eric, een afsluiter die de verspreiding van schadelijke stoffen vermindert en zo bedrijven helpt om de nieuwe milieunormen te behalen. De interesse van multinationals is groot.

In 2019 moeten alle compressoren en afsluiters in de olie-, de chemie- en de voedingsmiddelenindustrie gas- en vloeistofdicht zijn. Die lekken vaak schadelijke stoffen en dat heeft nefaste gevolgen voor de volledige omgeving.

 

 

 

Solid-talent-consultant

Tot nu slaagde men er maar niet in deze 100% lekvrij te krijgen, tot een groep van 4 ingenieurs een patent aanvroeg op het RRR Seal. Het apparaat wordt geplaatst in compressoren, pompen en afsluiters, ter vervanging van huidige afdichtingen.

Er werd enkel met traditionele technieken gewerkt, maar dan veel verfijnder toegepast dan gewoonlijk. Ze zijn tot dit resultaat gekomen door hun ervaring, verfrissende ideeën, moderne technieken en vooral doorgedreven ingenieurswerk.

Wenst u meer informatie over de RRR Seal aarzel niet contact op te nemen met Solid. (info@solid-talent.be)

Keep up to date

Have you raced all the way through the blog? Looking for the sequel? Then subscribe to our newsletter for more blogs, information and behind-the-scenes stories.

Contact Us