Certificaten

Veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats!

Onze kwaliteits- en veiligheidscertificaten

Bij Solid Nederland staat veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Ontdek hier onze kwaliteits- en veiligheidscertificaten.

VCA-certificaat: een statement voor meer veiligheid op de werkvloer

Veiligheid is één van de belangrijkste kernwaarden bij Solid Engineering & Construction B.V. Elke dag zetten we in op een veilige werkomgeving en het welzijn van onze collega’s op de werkvloer.

We denken hier niet licht over. Ons VCA**-certificaat is geen ‘noodzakelijk iets’; het is een statement waarmee we ons elke dag weer verplichten om een optimale veiligheid op de werkvloer te garanderen.

Sinds april 2019 is Solid de trotse eigenaar van het VCA**-certificaat. VCA** staat voor Veiligheid (met aandacht voor gezondheid en milieu) Checklist Aannemers. Het systeem helpt aannemers en consultants te beschermen die risicovolle activiteiten uitvoeren in de industriële sector.

Het VCA**-certificaat bevestigt dat Solid aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet en dat we de nodige preventiemaatregelen nemen om risico’s en ongevallen op de werkvloer te vermijden. Het VCA**-certificaat is belangrijk voor Solid, haar medewerkers en haar klanten. Het is een statement waarmee we ons verplichten om de veiligheid op de werkvloer elke dag te blijven verbeteren.

ISO 9001:2015

Solid Engineering & Construction B.V. is sinds haar oprichting ISO 9001:2015 gecertifieerd. Solid toont hiermee aan continu te streven naar optimale klanttevredenheid en verbetering.

NEN 4400-1

Bovendien heeft Solid Engineering & Construction B.V. het SNA-Keurmerk (Stichting Normering Arbeid), wat voortkomt uit een positieve NEN 4400-1 inspectie. Hiermee borgt Solid dat ze voldoet aan de verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

Zoek je een job die écht bij je past?
De perfecte job beloven kan iedereen. De perfecte job voor je vinden en ervoor zorgen dat je ook in de toekomst blijft groeien, dat is een ander paar mouwen. Toch is dat exact wat wij doen!  Zoek je een werkgever waar jouw persoonlijke ontwikkeling en -welzijn op de eerste plaats staan? Bij Solid Talent ben je geen nummer. Wij luisteren graag naar jouw verhaal.
Zoek je de juiste partner voor je project?
Zoek je de juiste talenten voor je project of wil je een project outsourcen? Wij zorgen ervoor dat jij je deadlines haalt. Veilig, op tijd, binnen budget en zonder gedoe. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Contact us