Racheda vertelt over haar job als turn-around administrator

Ik werk als Turn-around Administrator (technisch-administratief bediende) bij Total Refinery in Antwerpen.

Mijn job is zeer veelzijdig, wat het net zo boeiend maakt. Voornamelijk hou ik mij met volgende zaken bezig:

Administratieve ondersteuning bieden aan alle directieleden, managers en medewerkers van de turn around
Tijdsregistratie van contractoren en externe medewerkers
Aanmelden van nieuwe medewerkers en de administratie hiervoor verzorgen
Het economaat regelen, kantoormateriaal bestellen

Sinds begin maart is een grote ploeg supervisors van Solid aan de slag bij Total Raffinaderij te Antwerpen.

Hun opdracht is om een grote stilstand van Naftakraker 3 in goede banen leiden. Speciaal aan deze stilstand is dat er vanuit het project ROG (Refinery Off Gas) een integratie doorgevoerd wordt, wat bovenop de normale onderhoudswerken komt.

Ik verzorg de administratie rond deze shutdown, aanvankelijk was ik enkel voor deze TA aangenomen maar ondertussen weet ik al dat ik langer kan blijven.

De foto’s zijn van de flare area, waar men bezig is met de ontroesting- en schilderwerken. Dit was mijn kans om 204 meter de hoogte in te gaan, een stuk met de lift en een stuk via de kooiladder. 

Het leukste aan mijn job is de verscheidenheid aan taken, geen dag is hetzelfde! Werken in een internationale omgeving, … Ik heb hier ondertussen al veel zaken bijgeleerd, ook dingen die niet direct bij mijn job aanleunen.

Solid is voor mij een goede werkgever omdat er sinds dag 1 er een open en eerlijke communicatie werd gevoerd. Bij Solid belooft men niets, maar wordt het gewoon gedaan. Ik heb het gevoel dat ik hier een persoon ben die naar waarde wordt geschat.